The P.Shop Fairy

Szeretnéd, ha esküvőd más lenne, mint mindenki másé?
Pár apróság, amivel különlegessé teheted az esküvődet.

Készültök a nagy napra, bújod a külföldi oldalakat és a Pinterestet, csináltok albumokat, ruha, csokor,haj,smink, dekoráció , sok ötlet megtetszett, kavarog a fejedben? …rengeteg dologra mondod magadban, na ilyet tuti szeretnék esküvőmre.

Haladnak a dolgok,minden kötelező kör lefutva, megbeszéltetek mindent a a virágossal a ruhakölcsönzővel, fodrásszal, a fotóssal, a ceremóniamesterrel, a torta megrendelve, zene elintézve…és akkor eszedbe jut ,hogy kellenének még azoka az apró kis pluszok, amik megteremtik, hogy esküvőd mégis egyedi legyen, nem sablonos. Ami tükröz Titeket, a kapcsolatod, a közös emlékeket és, ami hangulatot, stílust ad az egész nagy napnak.

Megnézed a képeket amiket kigyűjtöttél:  névtáblák,csipkegirland, krétás irányítótábla  Candy bar, jó pár ültetőkártya ötlet , köszönő ajándék ötlet, csokicímkék a nevetekkel, limonádés pult ,esetleg a Ti gyerekkori képeitekből egy album, egy bőrönd amibe dobhatják a vendégek a
jókívánságokat stb stb stb. apróságok…

…de vajon kis segít abban, hogy  melyik illik a környezethez, melyik illik a Ti elképzeléseitekhez? A legnagyobb kérdés pedig ki fogja mindent megtervezni,elkészíteni? A barátnők?.. talán ha van idejük és érzékük (nem kizárt :)), Te? ráérsz és van még kedved ezzel is bajlódni? A virágos? Ő nem fog mindent bevállalni.. A Nem vagyok dekoratőr, sem stylist, sőt még virágkötő sem, de azt mondják van érzékem ahhoz,hogy megteremtsek egy miliőt.

Nem mindegyik stílus a kedvencem, de tudom pontosan,hogy mi passzol mihez.Tudom,beszélgetés után rá fogok érezni, hogy miket szeretnél és rengeteg ötletem van. Tudok varrni és majdnem mindegyik kreatív technikát ismerem, tudok scrapbookos dolgokat készíteni, de ha kell antikolok, festek, gravírozok,meghívót készítek. Imádom a színeket,formákat,hangulatokat. Ha vannak ötleteid csak egy kis segítség kéne, a megvalósításban és el vagy veszve,hogy mi lenne a legjobb megoldás, és milyen apró kiegészítők mennének legjobban az elképzelt stílushoz. Akkor örülnék ha megkeresnél és tudnék segíteni.

Fordulj hozzám bátran és együtt igazán különlegessé tesszük életed legszebb
napját!

Szerényi Kata

Tel: 30 251 62 34
szerenyikata@gmail.com
thepshopfairy@gmail.com
www.facebook.com/thepshopfairy

Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42