Reni és Márk 2017. április 1.

Még egyszer nagyon köszönjük a segítségeteket az esküvőnkön és mivel egy ajánlást kértél, én ezzel a levéllel fogok pár olyan dolgot leírni ami mint utólag kiderült, nagyon jó ötlet volt, de fogalmunk nem volt róla a szervezésnél.
Szóval miért vagy te nagyon jó a munkádban?
1. Háromszor kell találkozni veled, ezzel a Stockholm-szindróma tüneteit idézted elő bennünk: Mivel többször találkoztunk ezért nem csupán egy szolgáltató voltál, hanem az ember akihez nyugodtan, kötetlen módon tudtunk fordulni az esküvőnk napján is. Nem kellettek udvariassági körök, eszünkbe jutott valami és mondhattuk is. Olyan volt az esküvőnk mintha egy jó barátunk szervezte volna. Ravasz, nagyon ravasz.
2. Te kiemeltél minket: Nagy hangú extrovertált állat vagy, de ezt az esküvőnkön a mi kiemelésünkre használtad. Ez szerintem minden párnak az előnyére válik. Az esküvőn nemcsak a pár ruhája kell hogy kiemelje őket a vendégseregből, hanem egy ember aki helyettük beszél, helyettük intézkedik és szervez. Ha valaki nem filmszínész és nincs igénye vagy affinitása ahhoz hogy saját magát nyomja az esküvőjén, akkor csakis téged válasszon.
3. Megteremted a pillanatot: A megbeszéléseinken ez nem volt világos számunkra, de a videónk és a képek bebizonyították hogy a maradandó emlékekhez bizony mozgás és esemény kell. Nagyon kellenek az apró programok pl közös fotózás, násznép felhypeolása, bevonulás előkészítése (TAPSCUNAMI!!!!) kvíz játék, tortafelvágás, a néha passzív kajakómás násznép összehúzása és táncoltatása.
4. Mersz más lenni és eltérni a sablontól: Szülőköszöntésnél csokor helyett inkább fénykép, anyakönyvvezetővel való pezsgőzés kihagyása, esküvői torta desszert helyett? Miért is ne? Te látsz a pályán, javasolsz és kivitelezed.
5. Az esküvő napja nyugis: mi semmit nem vettünk észre a ti erőfeszítéseitekből, csak annyit, hogy nyugi van, minden működik és történik. Nem jött oda hozzánk senki kérdezgetni hogy merre van a WC és hogy hova kell ülni, mert ott voltatok ti. Mi csak élveztük a napot, és már közben is azt beszéltünk Renivel hogy bárcsak lelassulna az idő és még tovább tartana.
6. Ha esetleg valaki még nem biztos abban hogy kell-e neki ceremónia mester akkor pár szó: az ember saját esküvői száma statisztikailag az 1db felé tendál. Mint mindennel amit az embernek csak egyszer van alkalma csinálni feltételezi a nagyon alacsony tapasztalatot és tudást a témában. Az esküvő az egy külön műfaj, külön problémákkal és szokásokkal amik önmagukban nem bonyolultak és nem rakéta tudomány, de tapasztalatot igényel. Pár kérdés amire mi nem gondoltunk, de te hála az égnek csípőből:
Mi kerüljön a meghívóra? A szertartás kezdete vagy egy hamarabbi időpont? Mennyivel hamarabb?
Hova álljon az ifjú pár az anyakönyvezető elé?
Hogy írjon alá a vőlegény hogy ne a feje búbja látszon a fényképeken?
Hogy csináljuk a csoportképet hogy ne tartson 3 órán keresztül?
Hogy adagoljuk az alkoholt úgy hogy ne legyen mindenki már délután 5kor seggrészeg?
Milyen parti kellékek férnek bele egy esküvőbe?
ésatöbbi, ésatöbbi…
Mi nagyon reméljük hogy lesz alkalmunk egy általad vezényelt esküvőn vendégként részt venni.
Üdv,
Reni és Márk
DJ: Nestor
Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42