Zsuzsanna és Tamás 2008. július 5.

Szia Balázs,

Ezúton is szeretnénk megköszönni Neked a Július 5-én tartott esküvőnkön nyújtott színvonalas ceremónia mesterkedést (MC).
Óriási terhet vettel le a vállunkról sok szempontból. A kapcsolataid révén első osztályú DJ-re tettünk szert, aki előtt le a kalappal. Generációk táncoltak, mulattak együtt, és soha nem volt üres a tánctér. Az evés utáni “emésztésből” seperc alatt felálltak az emberek ropni, korosztálytól függetlenül. Azóta is mindenki emlegeti, hogy ilyen jo buliban meg nem volt. Továbbá a fotósunkat is neked köszönhetjük, aki elsőosztályú profi képeket csinált.

De most néhány szót Rólad is. Emlékszem, mikor anno meg a szervezkedés elején morfondíroztunk rajta, hogy kell-e nekünk MC vagy sem. Realista ember leven tudtam, hogy mivel kb 100 fő koordinálásáról van szó, a saját esküvőnkön nem biztos hogy nekünk kellene koordinálni. Azt is tudtuk, hogy tollas-kalapos rímfaragó embert sem szeretnénk, aki bottal, bajusszal járkál körbe. Azután rád találtunk a neten…felhívtunk…és megbeszéltünk egy találkozót. Ekkorra többen javasoltak, hogy majd a násznépből, valamelyik ismerős elvállalja, nem kell nekünk MC. Aztán találkoztunk es a közel egy órás beszélgetés alatt eldőlt, hogy te vagy a mi emberünk. A stílusod teljesen passzolt az esküvőnk elképzeléseihez és tudtuk, rád úgy fog tekinteni a násznép, mint a család egy régi, távoli barátjára. Ezenfelül hab volt a tortan a profizmus, ahogy a kis DVD lejátszóval illusztrálva mutattad be elképzeléseid, lehetséges alternatívákat az esküvőn szereplő játékokra. Tetszett, hogy a játékok tekinteteben is rugalmas voltál, hogy nem erőltettél semmit az esküvő tervezetbe. Úgy érzem, életünk legjobb bulija volt az esküvőnk (pedig pár bulin megfordultunk már), melynek színvonalas kivitelezését neked köszönhetjük, hiszen így maradhattunk meg mi (az ifjú pár) a vendéglátó/házigazda szerepkörben es érezhettük jól magunkat a saját esküvőnkön. Úgy gondolom, hogy nem csak egy szolgáltatót nyertünk veled jó kapcsolatokkal, hanem egy barátot is, akivel nem az esküvőn találkoztunk utoljára.

Köszönjük
Zsu & Tomi

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42