Klaudia és Attila 2011. június 4.

Ceremóniamestereket kerestünk, találtunk is több ezzel foglalkozó céget, személyt is.

Egyiknek tetszetősebb volt a weboldala, mint a másiknak.

Sorban felhívogattam a számokat, ekkor mindenki kedves volt, és udvarias. Ahogy kiderült, hogy vidékre, Debrecen mellé kellene jönni, pár ember kapásból foglalt lett hirtelen, pedig mi még jó idejében kezdtünk a keresésnek! A kis létszámú lagzi és a vidéki helyszín együttese pedig még rosszabb kombinációnak tűnhet, mert ez még inkább elvette a kedvét a többségnek.

Ellátogattunk az esküvői kiállításra Budapestre. Személyesen akartam találkozni azokkal a talpig úriemberekkel, akik a telefonban még a fenekem is megcsókolták volna. Itt az egyik piacvezető csokornyakkendős cég vezető embere, akivel még előző nap is egyeztettem, személyes találkozásunkkor simán letagadta, hogy mi beszéltünk, nem ért rá, nagy nehezen talált nekünk egy “kutyát” a falkájából, aki a legkevésbé húzta ránk a száját, s hajlandó volt 2 percet szánni ránk az életéből. Nagyon sajnálom, hogy nem talpig Armani-ban, menyasszonyom pedig totál Versace-ban jelent meg a “király” előtt. Átlagos, teljesen normális külsővel rendelkező vállalkozó vagyok, cégünkben 34 dolgozóval, nem gondolnám magam holmi söpredéknek, akit az arcába hazudva kell lerázni. Ezzel csak a csilli-villi honlapok, a sokat ígérő szövegek és a túl nyájas udvari bolondok veszélyére szeretném a kedves házasulandó párok figyelmét felhívni, s kedvét elvenni az effajta képmutató majmoktól.

BALÁZSRÓL:

Balázsra is az internet segítségével találtunk rá.

Honlapja célravezető, lényegretörő, a szó jó értelmében véve egyszerű.

Telefonon keresztül egyből szimpatikusnak találtam, hangjában és stílusában semmi megjátszás nem volt.

Egy egyszerű, de elhivatott embernek tűnt, aki szereti a munkáját. Sikerült is egyhamar személyes találkozót összehoznunk. Első benyomásom beigazolódott. Egyszerű, visszafogott, de életvidám és nyílt embernek tartjuk magunkat a párommal, sok barátunk van, de nem szeretjük a felhajtást, megvetjük a magamutogatást.

Így hát hasonszőrű emberrel szerettük volna levezényeltetni a lagzinkat.

Balázs nagyon barátságos, közvetlen ember. A távolság nem akadály nála, rendszeres kapcsolatban álltunk telefon és skype segítségével. Minden kérdésben a segítségünkre volt, mindenre volt megfelelő tanácsa, ötlete.

Nagyon korrektül áll a megbeszéltekhez, mindent pontosan és időre teljesít. A műsortervezetet a saját igényeink alapján állította össze. A lagzinkon többször borult a program, amit senki nem vett észre. Azonnal volt megoldás,  nem is egy, miként folytatódhat észrevétlenül tovább a menet. Ezekről a változtatásokról viszont kikérdezte a véleményünket, mely nem elvárás, viszont jól esett.

Problémamegoldásban roppant rugalmasan kezelte Balázs a helyzetet. És ami számomra nagyon fontos: ő vezényelte le a lagzit, de nem ő volt a középpontban, nem vonta el rólunk és a szeretteinkről a figyelmet bugyutaságokkal és tetszelgéssel. Mindig annyit és akkor szerepelt, amiként az szükséges.

Megjelenésében és viselkedésében is olyan, mint egy közelálló barát. Nagyon előzékeny és kedves a rokonokkal, a barátokkal és a nem odaillő szituációkat is megoldja.

Aki ilyen embert keres, bátran ajánlom számára Balázst és az aceremóniamester szolgálatot!

Köszönjük még egyszer a közreműködésedet, további sok sikert kívánunk:

Klaudia és Attila

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42