Andrea és Zsolt 2011. június 18.

Kedves Házasulandó  Párok!

Kérdezhetitek, hogy mi miért ajánljuk Balázst? Ismételhetem az  előttem szólókat: Hogy azért mert megbízható, kedves, precíz, profi, az asszisztens hölggyel együtt imádják a munkájukat és maximálisan  végzik! Mondhatom azt is, hogy rögtön szimpatikus lett, és ez is igaz, mondhatom, hogy mindenben segített, mert ez is igaz, de azt hiszem valamit még nem olvastam, és én erre teszem most inkább a  hangsúlyt, mert az egyéb érdemeit/érdemeiket már olvashattátok!
Az én kedves férjem mindent szeret megnézni, kipróbálni és hosszasan  gondolkozik mielőtt dönt bármiben is, Balázson kívül más  ceremóniamesterrel nem találkoztunk, Ő volt az első és az utolsó! A találkozás alkalmával faggattuk, hogy miért választotta ezt a  munkát, mit szeret benne, honnan szedi az infókat, miket csinál egy  esküvőn,….stb szóval rengeteget kérdeztünk, de Ő egy válasznál sem válaszolt unottan, mindent lelkesen elmesélt, hogy mire  számíthatunk, ha Őt választjuk. Aztán mondta, hogy van egy sablon  szöveg amit szokott mondani, de a többi improvizáció (és ebben is  nagyon jó!) erre a kedves férjem: “Mi az? Mondd el most….!” És Balázs  elmondta,  mint a vízfolyás, hiba nélkül, nos, addig is biztosak voltunk  benne, hogy Ő lesz az igazi, de ez feltette az i-re a pontot! A másik  dolog, ami nem munkabeli dolog, hanem emberi és én inkább erre  szeretném fektetni a dolgot: Ő egy családapa és nekem sokat elárul az  egy emberről, amikor a családja közelében látom. Látom,hogy hogyan  bánik velük és ezáltal látom, hogy milyen ember Ő.Van neki egy  tündéri kisfia, és egy nagyon kedves felesége, engem ez is
hozzásegített a döntésemhez! Tudtam,hogy nem csak 100%-ot fog  teljesíteni, hanem 150%-ot az akinek családja van, és gondoskodnia  kell róluk, nem fogja sosem félvállra venni a munkáját, mert nem csak  szakmailag érdekelt ez ügyben! A másik, akiről szót kell ejteni Erika  az asszisztens, vele nem találkoztunk egészen az esküvőnk napjáig. Nos  mondanom sem kell, egy végletekig kedves, mosolygós és segítőkész  hölgyet ismerhettünk meg, amikor nekem segített az öltözködésben, már  mindent elárult! Egy pillanat alatt megkedveltem, igazán gratulálok neki, hogy így tudja végezni a munkáját! Egész este mosolygott és  segített mindenkinek mindenben! Köszönjük neki! Balázs pedig a sajátos  temperamentumával végigvezette az esküvőnket, áthidalva a felmerülő  problémákat, és igen az esküvőnk remekül sikerült, és tudom, hogy  nélkülük nem lett volna ilyen!

Mindenkinek szívből ajánljuk Őket!

Köszönjük, hogy ott voltatok és széppé tettétek az  esküvőnket, köszönet minden segítségért és a sok belefektetett energiát és munkát! Minden jót a továbbiakban is nektek Balázs és  Erika!

Köszönettel: Andi és Zsolti

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42