Magdolna és Péter 2011. július 23.

Kedves Balázs, Erika és Czeka!

Eltelt már két hónap az esküvőnk óta, de még ma is élénken él bennünk 2011. július 23-a minden pillanata. Ezúton is szeretnénk Nektek megköszönni azt a hatalmas munkát és mérhetetlen segítséget, amit Tőletek kaptunk ezen a gyönyörű napon. Akárki kérdezi tőlem, hogy na milyen volt az esküvő, csak annyit tudok mondani, hogy HIBÁTLAN:-)Úgy érzem minden tökéletesen sikerült és ezt nagyrészt Nektek köszönhetjük, hogy minden gördülékenyen és problémamentesen zajlott. Az egész esküvő folyamán tájékoztatva voltunk a lényeges dolgokról, Balázs mindig mindenről megkérdezett minket és tökéletesen helyt állt mindenben. Teljes mértékben biztonságban éreztük magunkat Vele és Erikával, aki szinte láthatatlanul intézkedett, szervezkedett, ügyeskedett és nem utolsó sorban figyelt arra, hogy a menyasszonynak mindig tökéletesen álljon a ruhája és a fátyla, ezért külön köszönet.
Balázsban azt tetszik leginkább nekünk, hogy míg tökéletesen ellátta minden feladatát, amit rábíztunk és amire megkértük, mindvégig diszkrét tudott maradni. A vendégeink is egytől egyig meg voltak elégedve a munkátokkal, külön kiemelték nekünk az esküvő utáni napokban, hogy hihetetlen számunkra, hogy minden milyen gördülékenyen ment. Csupán egy apró  nehézségbe ütköztünk a szervezés során, méghozzá abba hogy Anyukámnak fenntartásai voltak, mert még nem volt tapasztalata ceremóniamesterrel, de mivel mi úgy gondoltuk, hogy feltétlen szükségünk lesz a segítségre, ezért nem volt kérdés, hogy igenis lesz ceremóniamester az esküvőnkön. Attól tartott, hogy senki nem tudja úgy kézben tartani az esküvői dolgokat, ahogyan Ő, de amikor a saját szememmel azt láttam, hogy az Anyukám nagyon nagyon megköszöni Balázsnak a segítséget és megöleli, azt mondtam, hogy ez önmagáért beszél:-)

Czekának és Dj társának Pál Mátyásnak is külön elismerés, mert fantasztikus volt amit csináltak. Pontosan azt produkálták, amit mi elképzeltünk, amit szerettünk volna. A barátaink nem hittek a fülüknek, hogy milyen eszméletlen jó zene van. Egy baráti házaspár azt mondta, hogy a saját esküvőjükön nem buliztak ilyen jót. És ami a legjobban tetszett nekünk, hogy kivétel nélkül minden korosztály jól érezte magát.

Kedves Balázs, Erika, Czeka és Mátyás valóra váltottátok az elképzelésünket, minden kifogástalan volt. Életünkben nem buliztunk ilyen jót. Mi meleg szívvel ajánljuk Balázst,Erikát és Czekát minden párnak, akik fiatalos, lendületes, bulis és tökéletes esküvőt szeretnének.

Nagyon nagyon szépen köszönjük Nektek.

Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42