Réka és Ervin 2012. szeptember 15.

Kedves Niki, Erika és Balázs!

Szeretnénk megosztani Veletek néhány képet az esküvőnkről és egyben megköszönni odaadó munkátokat a mi nagy napunkon.

Az események forgatagában sokszor fel sem tűnik az embernek, milyen keményen dolgoztok a háttérben, hogy minden tökéletes legyen. Csak azt vettük észre, hogy minden a helyén volt, minden a megfelelő pillanatban történt és nekünk semmi másra nem kellett figyelnünk, mint hogy jól érezzük magunkat és a vendégeinkkel foglalkozzunk. Nélkületek nem lett volna lehetőségünk arra, hogy a maguk teljességében éljük meg ezeket a csodás pillanatokat. Nagyon megnyugtató volt a jelenlétetek. Semmi sem bizonyítja jobban a kiváló munkátokat, mint hogy a többi szolgáltató is dicsért Titeket, különösen a zenekar, amellyel remekül együttműködtetek az egész este folyamán. Mi is bátran ajánljuk mindenkinek ezt a remek kis csapatot! 🙂

Kedves Niki!

Külön szeretném megköszönni, hogy ennyire meghitt szertartást varázsoltál nekünk a Vakvarjú Vendéglő kerthelyiségébe. Volt olyan vendégünk, akinek még a könnye is kicsordult, annyira megható volt.

Kedves Erika és Balázs!

Nélkületek nem lett volna a lagzi életünk egyik legjobb bulija. Nagyon hálásak vagyunk Nektek ezért! Sok pár arra panaszkodik, hogy nem tudják igazán élvezni a saját esküvőjüket, mert nem
tudják elengedni magukat, olyan sok mindenre kell odafigyelniük. Nekünk ilyen problémánk nem volt, hiszen Ti mindent kézben tartottatok és amikor láttátok, hogy leült a hangulat, azonnal gondoskodtatok róla, hogy kicsit felpörögjenek az események.

Mindenkinek, aki bizonytalankodik, hogy szükség van-e egyáltalán ceremóniamesterre, azt üzenem, hogy ne ezen spóroljon, mert abszolút megéri erre pénzt áldozni. A mi esküvőnk kifejezetten kicsi volt, 30 vendéggel, de így is szükség volt arra, hogy valaki összetartsa násznépet. Nagyon fontos a bizalom is, hiszen ez az esemény egyszer történik meg az ember életében.
Mi egy percig sem bántuk meg a választásunkat 🙂

Sok-sok puszi Nektek és további sok sikert kívánunk a munkátokban!

Réka & Ervin

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42