Andrea ja Tuomas 27. Huhtikuu 2013.

Hei Balazs & István,

Suuret kiitokset teidän todella arvokkaasta panoksesta meidän hääjuhlissa 27. huhtikuuta!

Voimme rehellisesti sanoa että olemme molemmat erittäin tyytyväisiä että valitsimme sinut meidän Seremonia Mestariksi. Näiden häiden suunnittelun ja häiden aikana opimme tuntemaan sinut erittäin tarkaksi, johdonmukaiseksi, ammattitaitoiseksi ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä todella luovaksi seremonia mestariksi.

Koska meidän häät olivat monikulttuuriset ja monikieliset, oli iso plussa, että sinulla oli ollut aikaisempaa kokemusta tällaisten häiden järjestämisessä. Tämä kokemus helpotti ja auttoi suuresti meidän häiden järjestämisessä ja olemme hyvin kiitollisia kaikista niistä luovista ideoista ja leikeistä joita olitte keksineet meidän vieraille jotka olivat eri kielitaustoista.

Illan aikana olimme ehdottomasti turvallisin ja mukavin mielin, koska tiesimme, että kaikki on hoidettu (ohjelmia, pelejä ja kaikki tehty täydellisesti kolmella eri kielellä!), ja että olimme todella hyvissä käsissä. Pystyimme täten vain nauttimaan juhlista ja yöstä huolehtimatta liikaa.

Erityiset kiitokset pienistä yllätyksistä illan aikana ja uskomme että oheinen saamamme palaute, sekä meidän Unkarista ja Suomesta tulleilta vierailta kuvaa hyvin miten tyytyväisiä meidän vieraamme olivat aikaansa meidän juhlissa:”nämä oli parhaat häät, joissa olemme koskaan olleet” ja ”me emme koskaan tule unohtamaan näitä häitä”.

Erittäin suuret kiitokset vielä kerran!

Andi&Tuomas

Referenciánk magyarul:

Kedves Balázs & István,

Nagyon szépen köszönjük az Április 27-én tartott esküvőnk előkészületeiben és az este lebonyolításában nyújtott pótolhatatlan segítségeteket! Mindketten nagyon örülünk neki, hogy rátok esett a választásunk, hiszen személyetekben az előkészületektől egészen a lakodalom végéig nagyon precíz, következetes, profi és nem utolsósorban kreatív ceremóniamestereket ismerhettünk meg.

Mivel az esküvőnk multikulturális és többnyelvű volt, emiatt kifejezetten pozitívumnak számított, hogy volt tapasztalatotok hasonló esküvők lebonyolításában, így nagy örömmel fogadtuk azokat a kreatív ötleteket és játékokat, amik gond nélkül hozták össze a násznépet a többnyelvűség ellenére.

Az este folyamán abszolút biztonságban és kényelemben éreztük magunkat, hiszen éreztük, hogy a lakodalom lebonyolítása, a felvezetések, a programok és a játékok lefuttatása a legjobb a kezekben van és mi igazán átadhatjuk magunkat annak élvezésének és a részvételnek, anélkül, hogy túlzottan aggódnánk, hogy minden rendben zajlik majd le.

Külön köszönjük az édes kis meglepetéseket, amiket nekünk tartogattatok az este folyamán és úgy gondolom, hogy az a visszajelzés, amit több forrásból, mind, magyar, mind pedig a finn rokonoktól kaptunk – ’ Ez volt életünk egyik legjobb esküvője és bizony amíg élünk ezt nem fogjuk elfelejteni’- szépen fémjelzi az esküvő és a lagzi sikerességét a meghívott násznép szemszögéből is

Nagyon köszönjük mégegyszer!

Andi&Tuomas

Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42