Rita és Marcell 2014. július 12.

Szerettük volna felejthetetlenné tenni az esküvőnket, nemcsak a magunk, hanem vendégeink számára is. Együtt örülni, bulizni, játszani velük, hiszen olyan gyorsan véget ér az este, ők pedig mind minket jöttek ünnepelni. Éppen ezért mindketten egyet értettünk abban, hogy szükségünk van egy profi ceremóniamesterre, aki a szórakoztatás mellett a nagy nap lebonyolítását is kézben tartja, leveszi vállunkról a szervezkedés terhét. Tanácstalanok voltunk, kiben bízhatunk annyira, hogy a habitusunkhoz illeszkedve jó hangulatot teremt és észrevétlenül bár, de kézben tartja az eseményeket. Balázst a fotósaink (MBmove) ajánlották és nem csalódtunk.

Az első találkozás után biztosak voltunk benne, hogy ezt a bizalmat neki szavazzuk meg. Szimpatikus volt, közvetlen és magabiztos.  A további találkozók csak erősítették első pozitív benyomásunkat, megbizonyosodhattunk elhivatottságáról, precizitásáról, széleskörű szakmai tapasztalatáról és nem utolsó sorban mi is nagyon jól éreztük magunkat vele, minden alkalommal szinte repült az idő.

Már nagyon vártuk az esküvőnk napját, amikor elérkezett, izgultunk is, pityeregtünk is, egy valami felől azonban teljesen bizonyosak voltunk, hogy mi és a vendégeink jó kezekben vannak, minden úgy lesz tökéletes, ahogy lesz. Balázs és Niki fantasztikusan koordinálták az estét, mindig ott voltak, ahol szükség volt rájuk. Barátaink meglepetés programjait a csodával határos módon illesztette Balázs az együtt megálmodott menetrendbe, mindenki izgalommal várta, hogy örömet okozhasson nekünk. Mi pedig nagyon hálásak vagyunk ezért (is) Neked, Balázs!

Köszönjük, hogy életünk legcsodálatosabb estéjét Neked/tek köszönhetően felhőtlenül élvezhettük! Családunktól és barátainktól azóta is rengeteg dicséretet kapunk, külön elismerve profi munkátokat. Ismétlést követelnek.  Ami azt illeti, mi is szívesen átélnénk újra, meg újra ezt az élményt, de csakis Veled/tek! Még egyszer nagyon köszönjük!

 

Rita & Marcell

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42