Zsanett és Attila 2016. február 6.

Mielőtt elmegyünk nászútra csak néhány szó: Örök hála és köszönet!!

Csúcs volt minden, ez a profizmus, amivel levezényeltél mindent a nagy napunkon és előtte az egész egyszerűen Te magad vagy! Tényleg köszönjük, csak ajánlani tudunk minden jegyespárnak a jövőben.

Ahogy már előzetesen mondtam mi legjobban attól tartottunk, hogy a két – nagyon különböző vérmérsékletű – család és a baráti társaság, hogy fogja mégis megtalálni a hangulatot, a meghittséget és a szépséget egy olyan napon, ami nekünk igazán fontos és amiket át is akarunk aznap adni nekik. Most már tudjuk, hogy kár volt aggódni, mert Te ezt is ragyogóan megoldottad. Eddig mindenki csak elismerően nyilatkozott Rólatok Nikivel. Anyukám mikor pénteken megérkezett Diósdra, annyit mondott csak, hogy bár nagyon izgul, de legjobban arra kíváncsi, hogy mi a francnak kértünk fel egy ceremóniamestert, el sem tudja képzelni az a szegény fiú, mit fog ott csinálni. Vasárnap pedig így hívott fel: „Kislányom, a Balázs egyszerűen tökéletes volt, határozott, vicces, magabiztos, udvarias és észre sem lehetett venni, de mindent elintézett.”

És ez aztán nagy dicséret tőle… én aztán tudom.

Zsanett és Attila

 

 

 

 

 

Egy szóval minden szuper volt és tényleg nagyon köszönjük. Nekünk csak magunkkal kellett foglalkoznunk, így minden egyes pillanatát élveztünk az esküvőnknek.

És bár tudom, hogy az első találkozónk alkalmával azt hitted, nem Téged fogunk választani, mert „túl sok voltál nekünk”, valójában már a kávézóból kifelé menet teljesen biztosak voltunk benne, hogy Te leszel a mi emberünk.

No nem folytatom tovább most, inkább bepakolom a fürdőruhákat, de ahogy ígértük, ha hazaértünk, jelentkezünk, mert tényleg szívesen megmutatjuk a képeket és a jövőben is szívesen látunk nálunk, reméljük tényleg eljössz. Mert nem csak teát tudok ám főzni.

Zsanett és Attila

 

 

 

 

 

Nikit is sokszor pusziljuk, egy igazi földre száll angyal ő is, tartsd meg mindenképpen!

Puszi

Zsanett & Attila

 

Helyszín: Petneházy Huszárcsárda

Fotó: Fekete András

 

Cégadatok
MCA CEREMÓNIAMESTER Bt.
2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 26647373-1-13
Bankszámlaszám: 10700574-71299468-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Kisadózó
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42