Nóri és Bence 2018. szeptember 7.

Kedves Házasulandó párok!

Ha valamilyen úton módon erre az oldalra keveredtetek vagy már hallottatok valahonnan, valakitől Balázsról, akkor nincs további kérdés!

Válasszátok ŐT! Nem fogjátok megbánni!

Néhány tény a munkájával és vele kapcsolatban:

  1.  Határozott személyiség, ami lehet hogy ijesztő az elején, de ez pont teljesen jó, mert az ő dolga, hogy összetartson egy násznépet.
  2.  Többször fogtok találkozni, melyek alatt lesz lehetőségetek megismerni egymást jobban, ami építi a köztetek levő viszonyt és így sokakat megtévesztően azt hihetik majd a nagy napon, hogy ő egy barátotok. Nálunk így volt, többen megjegyezték utána és több blogban ugyanezt látjátok majd.
  3.  Nagyon jó a kommunikációs képessége, mellyel mindenkivel megtalálja a közös hangot. Legyen az családtag, barát, idős, gyermek, szolgáltató vagy éppen részeg fiatal. Erre van egy példám, ahol a fiú barátaink már épp nem a szomjas állapotukban voltak és elszerették volna venni a mikrofont Balázstól, aki készült a tortát felvezényelni. Olyan szépen szólt a fiúkhoz, hogy mellé álltak mint két kisgyerek, akire az anyukája rászólt. Ha nem úgy lett volna bojkottálták volna a terveit.
  4.  Szívesen megy távolra is, ha megnézitek értünk Nyíradonyig jött Pestről, mert nyitott és élvezi az új dolgokat, kihívásokat! Ezért is van akkora tapasztalata, mert már sok félét látott és sok helyzeteket kezelt/oldott meg.
  5.  Nem csak rátok, de a szülőkre is nagyon odafigyel! Rólatok és róluk is leveszi a terhet (persze ha engeditek neki, de engedjétek, megéri)
  6.  Kiemel titeket a tömegből, mindezt jóértelemben, hiszen ez a nap Rólatok szól és nektek csak annyi a dolgotok, hogy élvezzétek és ezt teremti meg!
  7.  És még egy szívesen beszél angolul, mely egy kétnyelvű esküvőnél elengedhetetlen, de például, ha néhány külföldi barátotok van és jönnek az esküvőtökre (nekünk például így volt), akkor bér minden nem lesz kétnyelven, meg nem lesz tükörfordítva, de ő alkalmanként megszólítja őket, fordít nekik és bármikor tudják keresni őt! És ezt nagyon fogják értékelni a külföldi vendégek.

Egy szó mint száz, Balázs tök profi és ne keresgéljetek tovább!

Azt hogy a nagy napotokon mi lesz vagy mit csinálna Balázs nem lehet tudni, de az biztos, hogy olyanná teszi a Napotokat, amilyenek ti vagytok! Bizzátok rá magatokat és csak élvezzétek a közös munkát, majd pedig a Nagy Napotokat!

Szép napot!

Nóri és Bence

Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42