Kata és Viktor 2019. szeptember 14.

Drága Balázs!

Több hete agyalok rajta, hogy tudnám átadni írásban azt a profizmust, maximalizmust és emberséget amit a találkozásainkkor és az esküvő napján képviseltél. Szinte lehetetlen feladatnak tűnik.
Kezdem az elején, aztán csak kilyukadok a végére valahogy! 🙂
Amikor elkezdtük szervezni az esküvőt, már akkor tudtuk, hogy egyedül biztosan nem megy és egyikünk sem egy szervező zseni, illetve csak annyit tudtunk, hogy nem akarjuk mi terelni a násznépet, esküvőn 3-4 éve voltunk és őrlődtünk azon, hogy a hagyományoknak is megfeleljünk de a saját egyéniségünkre is formáljuk a nagy napot.
Ebbe a káoszba estél Te be és már az első találkozás alkalmával biztosak voltunk benne, hogy nélküled nem tudjuk és nem akarjuk levezényelni a lagzink.
Amiben te más vagy a többi ott lévő „szolgáltatótól” az az, hogy veled találkoztunk a legtöbbször a lagzi előtt és te meg AKARTÁL ismerni minket. Ezek nem felszínes és hivatalos megbeszélések voltak, hanem jó hangulatú,mégis mély beszélgetések. Valahogy természetesen felismered azt, hogy épp a veled szemben ülő párnak mire van szüksége. Egy-egy vidám sztorira, hallgatásra vagy egy komolyabb elbeszélgetésre.
SOHA, de soha nem fogom elfelejteni, amit a lagzi előtt egy héttel mondtál nekünk. Hogy élvezzük ki azt a napot és a ceremóniát éljük át teljes szívünkből, mert hivatalosan mi akkor válunk egy CSALÁDDÁ. A többi már kaja, fotó és buli, de éljük meg a pillanatot, mert gyorsan el fog telni!
Hát és kanyarodjunk is rá az esküvő napjára, ahol már nem csak mint ceremóniamester, hanem mint egy barát álltál ott. Te voltál az első, akit megláttam a kocsiból kiszállva. Full elegánsban, teljes felkészültségben és felpörögve! 🙂 Vezényeltél, elmondtad a nevünket amikor elfelejtettük,zsepit adtál, perce pontosan tartottad a menetrendet. Mindezt úgy, hogy nem egy marionett előadáson éreztük magunkat, hanem a MI napunkon, ahol gyakorlatilag hátra is dőlhetünk! 🙂
A család és barátok a mai napig emlegetik, hogy milyen jól meg volt szervezve. Megsúgom, ez nélküled nem jöhetett volna létre. És ehhez a te megismételhetetlen személyiséged kell. A jókor ellőtt poénok, hogy mindent kézben tartottál és mindig szóltál nekünk, hogy mi következik és sok sok apró pici pillanat, amit elmondani nem, csak átélni lehet.
A menyasszonytáncnál már épp kezdett kiszáradni a szám,kellett volna egy perc pihi. Mire a gondolat megérkezett a fejembe, te már meg is állítottad a zenét és egy üveg vízzel le is ültettél, hogy édes egy anyukámmal a fejem felett jól megbeszéljétek a további vételáram! 🙂 🙂 ESZMÉLETLEN, hogy hamarabb láttad rajtam mit akarok, mint saját magam.
Amit a búcsúkor mondtunk neked, annak minden szava igaz volt és szívből jött. Szerencsések vagyunk, hogy összesodort minket az élet, mert a legjobb és legőrültebb ember vagy az életünkben és imádunk!!!
És végezetül:
Kedves Jegyespár! Nektek, akik ezt most olvassák csak azt tanácsolom, hogy bízzatok meg Balázsban és ha a legjobbat akarjátok a szakmából,akkor gyorsan csapjatok le rá!
Lehet ezt a szakmát csinálni, jól csinálni, megélhetésért, hobbiból…..viszont az olyan is lesz. Balázs erre született, ő egy showman. Helyén van az esze és a szíve is! Bármilyen helyzetre gyorsabban reagál,mint ahogy a forma1-ben kereket cserélnek (ezt a hasonlatot azért írtam, hogy a vőlegényeknek is legyen viszonyítási alap! 🙂 )
Drága Balázs, még egyszer köszönjük,hogy kősziklaként ott álltál mellettünk végig és olyan voltál, mint egy gondos szülő, akinek a gyereke épp két lábra áll és elindul, tudtuk, ha esnénk, te ott állnál mögöttünk!!
Szeretettel:
Kata és Viktor
Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42