Zsuzsi és Marci 2023. június 3.

Hallom, házasságra adnád a fejed! Jól meggondoltad, kisfiam? Könnyen lehet, hogy hibát követsz el, de most már nincs visszaút; a lány kezén ott csillog az eljegyzési gyűrű, ráadásul ettől a ponttól minden csak drágább és kínosabb lesz. Kinek van kedve ehhez? Ott fogsz feszengeni a millió ismerős előtt, meg egy rakat kép is készül rólad. Mindenki veled akar meginni egy felest, aztán fejre állsz, és totál majmot csinálsz magadból.

Végy egy mély levegőt! Van remény.

Először is ott a lány az oldaladon. Ő szerencsére sokkal gyakorlatiasabb. Érdekli az esemény szervezési része, amiről te úgy gondolod, hogy „majd csak lesz valahogy”. Teszem azt, bőven kiegyeznél vele, ha összejönnétek egy kocsmában, aztán mindenki örüljön magának, ám sajnos ez ennél bonyolultabb ügy.

…De mint mondtam, van remény.

Te inkább arra figyelj, hogy valahogy gatyába rázd magad az eseményre, mert utoljára a gimiben voltál a toppon, – azóta egyedül sörhasban fejlődtél! A lány majd kitalálja a dolgokat, te csak fizesd ki néma fájdalommal! Eljő viszont a nap, amikor a kedvesed sem lesz képes átvállalni a szervezést; ez pedig az esküvőtök napja.

Ekkor jön Balázs, aki megment titeket!

Utólag is nehéz átlátnom, hogy egy nap leforgása alatt mennyi minden történt, mennyi banánhéjon csúszhattunk volna el. A program kötött, minden perc számít. Ilyenkor gyorsan kiderül, hogy megfelelő ceremóniamestert választottatok-e, de már késő visszakozni!

Balázs nem az a rímekben beszélő fajta, ami nálam plusz pont. Számomra a támogató jelenléte végig egyértelmű volt, de úgy gondolom, a vendégek felé épp azzal tűntette ki magát, hogy minden olajozottan működött, nem pedig azzal került a középpontba, hogy ő maga szolgáltatta a műsor tárgyát. Még ezek mellett is bizonyos értelemben eltékozolt tehetség, hiszen lássuk be, keveseknek van jó zenei ízlésük. Így történhetett, hogy a buli végén egy hatalmasat roptunk Panterára, ám ha az igényes metál távol áll tőled, még van remény… legalábbis Balázs sok jó zenekart ismer és ápol velük kapcsolatot, így a segedelmével biztosan meglelitek a közös nevezőt!

Kedves Balázs! Még egyszer köszönünk mindent!

 

Cégadatok
Menyhárt Balázs E. V.
Székhely: 2045 Törökbálint, Szérűskert u. 3.
Adószám: 59443456-1-33
Nyilvántartási szám: 57478775
Bankszámlaszám: 10700574-73759171-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Tárhely szolgáltató adatai

Üzemeltető: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Bankszámlaszám: 10702215-48381002-51100005 (CIB Bank Zrt.)
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Adószám: 14571332-2-42